За нас

Основната дейност на "B&M Company ООД" е търговия със строителен обков и съпътстващи аксесоари за производството на PVC и алуминиева дограма. Фирмата е основен производител на всякакъв вид уплътнители за PVC и алуминиева дограма.

Нашите служители ще ви помогнат да направите най-добрия избор, отговарящ на вашите изисквания. Техните съвети са професионални, защото са запознати с всички новости по отношение на качество, естетика, сигурност и безопасност.

Ние Ви предлагаме :

1. Не просто материали за PVC дограма, а Ви даваме решения
Ние сме фирма за доставка на материали за PVC дограма, която има дългогодишен опит. Ние ще ви предложим идеи, висококачествени материали и отлично обслужване, ще разширим сферата на сътрудничество, която от обикновени доставки ще се превърне в трайно партньорство. Нашата цел е да предложим решения, които да повишат вашата конкурентност.

2. Професионални консултации
Специалистите от "B&M Company ООД" са компетентни във всички сфери на строителния обков и останалите материали за производство на дограма – от функционалност и качество до дизайн и рационално производство. Те ще ви предложат индивидуални съвети и ще ви помогнат в правилния избор.

3. Индивидуално обслужване
Независимо дали сте малък, или индустриален производител, производител на дограма или просто частен клиент, "B&M Company ООД" ще ви предложи подходящите за вас продукти и обслужване, което да отговаря на вашите нужди.По отношение на специфични технически изисквания или ценови клас ние ще се опитаме да намерим и алтернативни варианти, които да съответстват на вашите желания.

4. Огромна гама от продукти за PVC дограма
"B&M Company ООД" поддържа на склад огромен брой артикула, част от които са включени във фирмен каталог. Отличните ни контакти с нашите доставчици ни дават възможност да предлагаме непрекъснато нови продукти и решения. Така ние сме в крак с всички съвременни тенденции в обкова за PVC дограма.

5. Коректна цена
Продуктите, които предлагаме, са с отлично качество и са произведени от водещи фирми производители. Съотношението цена – качество е един от основните показатели в нашата ценова политика.

6. Бързо и точно обслужване на вашите заявки
Търговците ни ще приемат вашата заявка и ще я обработят максимално бързо.

7. Да спестите време и пари
С "B&M Company ООД" вие имате отлична възможност да получите бърз и професионален съвет, да изберете от една голяма гама продукти.

8. Гаранция за увеличаване на вашия успех
С "B&M Company ООД" сте сигурни, че използвате само висококачествени продукти, че получавате професионални съвети, отлично обслужване, разумни цени и експедитивни доставки. Ние се стремим към непрекъснато разширяване на предлаганата гама от продукти и още по-добро партньорство с нашите клиенти.